Safe House 2012

Safe House online subtitrat
Vizioneaza filmul Safe House online gratis subtitrat in romana fara intreruperi-Filme online 2012-Filme online de actiune

Descriere : Safe House online subtitrat gratis 2012
Mai întâi de toate pentru acest film, nu, repet NU, stau în jumătate faţă de cinema, rândul din spate mai departe, probabil, va fi cel mai bine dacă nu doriţi să obţineţi greaţă şi ameţeli.
Cam şubredă este deosebit de rău în acest film, camera foto nu este încă. Este atât de rău că în timpul conversaţiei fiecare în film, este balansarea încet lateral pentru absolut nici un motiv. În timpul scenelor de actiune, este peste tot locul şi nu pot începe chiar să descrie jerkiness induce dureri de cap şi bobbling.
Adauga la faptul că, jumătate din film este o până aproape de o până aproape. Feţele ocupa cea mai mare a ecranului şi a merge dincolo chiar câmpul de vizibilitate. Este un globului ocular real şi Buster creier. Adauga la fel ca reducerile prea frecvente.
Daca esti una din aceste persoane care sunt imune la cam şubredă, următorul subiect este, desigur, cu Denzel. Am obţine cel mai mare hit Denzel, Denzel Denzel-impotriva-lumii-, Denzel Instruire zile şi o parte din Denzel dramei. Nu e adevarat ca ne uitam Tobin Frost, e ca şi cum ne uitam Denzel Washington face treaba, în acest context.
Casa în condiţii de siguranţă împrumută mult din filme Bourne, nu doar cam şubredă, dar marile centre ecranat de comandă de la Pentagon şi manierele de personalul de acolo. Luptele dintre agenţi formaţi sunt oarecum Bournesque, dar de calitate inferioară plină de mişcări mai lente au lucrat, scenele acţiunile redus la un blur frenetic de imagini şi urmăriri masina singular în ciuda faptului că culminant al secvenţelor de acţiune, de asemenea, nesatisfăcătoare.
Ciudăţenie real al filmului este modul filosofic vrea sa fie despre viaţa de CIA "angajaţi". Ne monologuri lung ursuz pe relatii, trecutul şi futures, victime inocente şi aşa mai departe. Poate că acest lucru ar avea un oarecare greutate în cazul în care toate personajele nu au fost jumătate dimensionale si a avut un fel de personalitate. Tot ce văd în film sunt capete mari vorbind, o mulţime de imagini tremurate, o mulţime de dialog gol şi o durere de cap.




Va dorim vizionare placuta pe site-ul nostru Filmecinema.info .Noi va oferim Filme Online 2012 !
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai bune filme noi aparute online gratis .Pentru abonare introduce-ti adresa d-voastra de email:
Safe House online 2012

Trailer HD: Safe House online gratis fara intrerupere