Proiectul X / Filme Online 2012

Project X online subtitrat 2012
Vizioneaza filmul proiectul x online tradus in limba romana fara intrerupere - Filme Noi Online

Descriere: Project X film online gratis
Absolut nimic nu te poate pregăti pentru nebunie pură a proiectului X. Wow. Acest lucru trebuie să fie cel mai nebunesc film creat vreodată. Project X nu este de tipic clichéd mare parte film de şcoală în cazul în care toată lumea se îmbată, apoi isi pierde virginitatea lor. Project X este un film partid nou si original, care traversează fiecare linie, şi este experienţa cea mai distractiv, murdar şi cel mai sălbatic veţi avea vreodată la un film. Se loveste in fiecare film celeilalte părţi, în fata.
Project X urmează trei fraieri de liceu: JB, Casta şi Thomas. Casta este un câine de a spune cel mai puţin. Scopul său, aşa cum a spus de el este de a obtine *** lui d umed. El decide să arunce o petrecere de ziua lui pentru cel mai bun prieten, Thomas, care este implinirea varstei de 17. Casa lui Thomas este site-ul de partid nebun. Tatal lui Thomas este un om care spune Thomas strictă nu este capabil de a arunca o petrecere sălbatică, deoarece el este pur şi simplu un ratat. Chicotit la asta. Şi apoi există JB, aproape perfect seamănă cu un mic, mai grasă Hill Iona.Cameramanul, Dax, bine, el este o excursie. El are aproape nici un timp de pe ecran şi tot ştim cu adevărat despre el este că el trăieşte singur. Ciudat.
Project X nu ia nici o pauză, la eliminat intestinului (şi piticul nu ia pauza de la eliminat bile oamenilor) şi funcţionează. Aceasta pentru că va merge în jos ca un partid clasic, împreună cu "Animal House" şi "Superbad". Şi e ca şi cum cele de pe medicamente. Nu vreau să stric orice nebunie, dar tot ce vreau să spun este că va fi cel mai nebun film care le-aţi văzut vreodată. Şi, reuşeşte să fie original şi să aibă gust şi o inimă.
Nu e tipic de mare interes dragoste şcoală în film, dar aceasta se face iniţial. Totul in film este ceva nou şi că nu aţi mai văzut înainte. Garanteze nu aţi mai văzut un câine ca al lui Thomas în filmul. Veţi vedea.
Project X este nebunie completă pe toate nivelurile, traversează liniile şi este doar sălbatice. Este atât de distractiv. Şi, după cum Casta ar spune, un mesaj pentru toate acele femei de acolo, purta ceva bine.


Multimim pentru vizionarea filmului online tradus fara intrerupere .Filme Noi online
Fii la curent cu cele mai bune noi filme online gratis click pentru abonare -> AICI
Server 1 - Project X Online subtitrat
Acest film va fi on-line dupa data de 30 Martie 2012 !
Trailer Project X 2012 film online gratis