Horizon Is Everything We Know About the Universe Wrong (2010 download cu subtitrare

Descarca film Horizon Is Everything We Know About the Universe Wrong (2010, Download film Horizon Is Everything We Know About the Universe Wrong (2010, Film online Horizon Is Everything We Know About the Universe Wrong (2010 subtitrat , Horizon Is Everything We Know About the Universe Wrong (2010 download torrent, Horizon Is Everything We Know About the Universe Wrong (2010 donwload gratis cu subtitrare
Film din categoria Documentar
Film cu subtitrate inclusa / Rezumat

Este tot ce ştim despre Univers greşită?
Nu e ceva foarte ciudat se întâmplă în spaţiu – ceva ce nu ar trebui să fie posibilă. Este ca şi cum pături largi ale universului sunt hoovered de un aspirator de mare şi nevăzute vid celest.
Sasha Kaslinsky, om de stiinta care a descoperit fenomenul, este de înţeles nervos: “Aceasta ne-a lăsat destul de zbuciumată şi de nervozitate”, spune el, “pentru că acest lucru nu este ceva ce am planificat pentru a găsi”.Descoperirea accidentala a ceea ce se ameninţător fiind numit “fluxul de întuneric”, nu numai că are implicaţii pentru destinele de un număr mare de galaxii – aceasta înseamnă, de asemenea, că un număr mare de oameni de ştiinţă ar putea avea de a găsi un nou mod de înţelegere a universului.
Fluxul de întuneric este cel mai recent dintr-o linie lungă de fenomene, care au ameninţat să rescrie manualele. Nu-l vestesc o nouă eră de înţelegere, sau pur şi simplu, înseamnă că tot ceea ce ştim despre univers este greşită?

Va multumim ca apasati butonul de Download Filme Online Gratis de la noi de pe site! Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai bune filme noi aparute gratis .Pentru abonare apasa Aici