Accident on Hill Road (2010) download cu subtitrare

Descarca film Accident on Hill Road (2010), Download film Accident on Hill Road (2010), Film online Accident on Hill Road (2010) subtitrat , Accident on Hill Road (2010) download torrent, Accident on Hill Road (2010) donwload gratis cu subtitrare
Film din categoria Crima,Drama,Thriller
Film cu subtitrate inclusa / Rezumat

Sunt un om nehotarat caci tot am zis ca de acum incolo o sa evit sa mai vizionez filmele indiene dar curiozitatea bat-o vina ma face sa nu ma tin de cuvant, si rau fac.
Tot filmul se invarte in jurul unui accident facut de o asistente medicala cu masina pe Drumul Colinei(Hill Road), care loveste un pieton.
Venind de le o petrecere unde a consumat droguri , conducatoarea auto, ascunde masina cu pieton cu tot in garajul casei unde locuia, caci am uitat sa va spun ca pietonul avea jumatate de corp intrat prin parbriz si facea corp comun cu masina.
A doua zi cand s-a trezit, incepe calvarul, pentru ca pietonul nu era mort, era numai ranit grav si asistenta nu vroia sa-l duca la spital, deoarece i se oferise un nou job tocmai in America si daca se afla de accident pierdea postul.
Dar ca in filmele indiene ea si prietenul ei caruia i-a spus despre accident, incearca impreuna sa-l omoare pe bietul pieton muribund, ca sa-si stearge urmele, si el tot nu murea era mai ceva ca pisica cu noua vieti, finalul fiind ca la Bollywood tras de par si greu credibil.
Si uite asa am bifat al 149-lea filmul indian vazut, Si cand ma gandesc ca mai am in colectie de vazut vreo 100 ma iau cu mainile de cap.

Va multumim ca apasati butonul de Download Filme Online Gratis de la noi de pe site! Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai bune filme noi aparute gratis .Pentru abonare apasa Aici